Coaching

In een rechte lijn van A naar B

De kortste weg van A naar B is een rechte lijn. Maar hoewel we meestal prima weten wat we willen, slagen we er vaak niet in de doelen die we ons stellen te verwezenlijken. We lopen steeds tegen dezelfde dingen aan. Draaien in kringetjes rond.

Ik kan je helpen om zonder omwegen je doel te bereiken. Op persoonlijk vlak en op je werk. Door je te leren je valkuilen te herkennen. En de problemen die je onderweg tegenkomt aan te pakken in plaats van te omzeilen. Als coach loop ik het eerste, lastigste stuk met je mee. En zet ik je aan tot die acties aan die nodig zijn om daar te komen waar je zijn wil.

Je weet wat je wil, maar er is steeds weer iets wat je tegenhoudt om hier werk van te maken. Je loopt over van de ideeën, maar in de praktijk komt er weinig tot niets van terecht. Herken je dit?
Ik laat je ontdekken wat er tussen jou en succes staat. Wat je blinde vlekken zijn. En wat jij nodig hebt om de succesvolle man of vrouw te worden die je wil en kunt zijn.

En dan… actie!

Maar dan zijn we pas halverwege. Echte verandering ontstaat pas als je in actie komt. Als je iets anders gaat doen dan je altijd hebt gedaan. Samen brengen we zorgvuldig in kaart welke overtuigingen, houding en acties passen bij wat jij wil bereiken. Om hier vervolgens gericht mee te gaan oefenen.

Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

stel

Relatietherapie of niet?

Relaties zijn er in alle kleuren en smaken, ze komen en gaan. Wat ooit als een storm begonnen is, kan aflopen als een koel briesje. Dat kan je verbazen maar het komt gewoon meer dan vaak voor dat een relatie de eindstreep niet haalt omdat er zich iets voorgedaan heeft dat grote gevolgen heeft en alles raakt.

Soms is de ene helft al iets verder in het proces van uit elkaar gaan dan de ander en dat kan het erg pijnlijk maken om dan op de juiste wijze uit elkaar te gaan vooral als er kinderen in het spel betrokken zijn.

Maar het komt ook vaak voor dat een relatie wel levensvatbaar is om op door te gaan, gewoon door te gaan kijken wat een ieders rol in die relatie (geweest) is. Dan heeft therapie altijd zin want tijdens de relatie was de ander al een spiegel voor je dus waarom zou dat nu niet meer zo zijn?

Als beiden bereid zijn om eerlijk naar zichzelf te kijken, is er een hoop mogelijk. Ik zie een relatie als drie: jij, hij of zij én de relatie zelf en ze hebben alle drie een even zo grote rol. En tijdens mijn coaching komen ze ook alle drie tot hun recht.

Het enige dat jullie hoeven te doen is je veilig genoeg te voelen om dit samen aan te durven. Als er een klik is, is er veel mogelijk en dat komt resulteert vaak op een doorbraak in de verbinding met elkaar.