Coaching

In een rechte lijn van A naar B

De kortste weg van A naar B is een rechte lijn. Maar hoewel we meestal prima weten wat we willen, slagen we er vaak niet in de doelen die we ons stellen te verwezenlijken. We lopen steeds tegen dezelfde dingen aan. Draaien in kringetjes rond.

Ik kan je helpen om zonder omwegen je doel te bereiken. Op persoonlijk vlak en op je werk. Door je te leren je valkuilen te herkennen. En de problemen die je onderweg tegenkomt aan te pakken in plaats van te omzeilen. Als coach loop ik het eerste, lastigste stuk met je mee. En zet ik je aan tot die acties aan die nodig zijn om daar te komen waar je zijn wil.

Je weet wat je wil, maar er is steeds weer iets wat je tegenhoudt om hier werk van te maken. Je loopt over van de ideeën, maar in de praktijk komt er weinig tot niets van terecht. Herken je dit?
Ik laat je ontdekken wat er tussen jou en succes staat. Wat je blinde vlekken zijn. En wat jij nodig hebt om de succesvolle man of vrouw te worden die je wil en kunt zijn.

En dan… actie!

Maar dan zijn we pas halverwege. Echte verandering ontstaat pas als je in actie komt. Als je iets anders gaat doen dan je altijd hebt gedaan. Samen brengen we zorgvuldig in kaart welke overtuigingen, houding en acties passen bij wat jij wil bereiken. Om hier vervolgens gericht mee te gaan oefenen.

Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.