Referenties

Omdat het contact met de relatiecoach prettig was, er wordt individueel ingezoomd op beide zijden. De inzichten, de handvaten welke worden bevraagd zijn gepersonaliseerd door Renato zonder oordeel. Wat Renato goed doet is gereedschap beschikbaar maken zonder de antwoorden te geven. Daar mogen we onze eigen inzet zichtbaar maken.
Daan
Renato is een super goede coach die heel snel precies kan aanduiden waar je blinde vlekken liggen en daar samen met je aan gaat werken.
Ron

Renato is een fijne en beleefde coach die mij goed heeft geholpen en me op de goede weg heeft gezet.

Wesley S.

Zeer betrokken en kundige coach die kan luisteren en aangeven waar de pijnpunten liggen

Eunika A

We hebben veel gehad aan de coaching. Ikzelf heb Renato ervaren als een duw in de goede richting. Hij is in de sessies echt de spiegel die af en toe nodig is. Streng maar rechtvaardig.

Arlette
Het was heel fijn om samen met Renato dit traject te doen. Dit heeft ons veel geleerd over ons zelf en over ons samen.
Joni T

De sessies met Renato waren heel erg fijn, vertrouwd en rustgevend. Hierdoor voel je je meteen op je gemak. Dankjewel Renato voor jouw geweldige en geduldige hulp.

F en I

Goede constructieve gesprekken, met gerichte vragen die mij hielpen mijn gedachten, emoties en mijn problemen vanuit verschillende invalshoeken te zien en beter te begrijpen. Gedurende het coachingstraject heb ik niet alleen mijn valkuilen leren kennen, maar vooral mezelf. Dankzij de persoonlijke coaching heb ik weer positieve energie in mijn leven gekregen, diepere zelfliefde en liefde voor mijn gezin. Trancevorm coaching levert zeer professionele diensten. Renato is een inspirerende persoon en ik beveel zijn diensten aan iedereen aan die een betere vorm van zichzelf wil worden.

Simona van B

Fijn contact, flexibele tijden, ook na 17:00 uur. Heeft me weer goed op weg geholpen!

Robert C

Renato heeft onze relatie ongetwijfeld geholpen, mijn dank is dan ook eeuwig en groot. We kwamen tijdens onze grootste relatie crisis bij hem terecht. Zowel man en vrouw voelt zich gezien, gehoord en op zijn gemak bij Renato. Van we weten niet of deze relatie nog langer stand kan houden naar 100 procent weer voor elkaar gegaan ! Renato is een goeie gast, iemand met veel kennis en kunde en het inzicht dit succesvol toe te passen. Jammer dat wij gewacht hebben tot zich een echte crisis aandiende. Ik kan relatietherapie iedereen aanbevelen en zeker bij Renato. Wij komen zeker nog een relatie apk doen in de toekomst. Een goede en gezonde relatie komt niet uit de lucht vallen het vraagt 2 bewuste mensen die hier bewust voor kiezen.

J en C
Renato laat je in de spiegel kijken en maakt je bewust van eigen patronen, zodat je door deze te herkennen ze ook bewust kunt veranderen.
Het heeft mij geholpen bewust naar eigen gedrag en handelen te kijken en dit aan te passen.
Peter

Renato is een heel fijn mens, hele goede coach, kan goed luisteren en ook geeft hij de juiste opdrachten voor elke persoon. Had geen betere coach kunnen hebben. Geweldig

Anita S.