Referenties

De kracht van Renato ligt in sparrend coachen: gedurende het coaching traject legt hij connecties en dwarsverbanden tussen zakelijk, privé en persoonlijk vlak. Niet alleen door te luisteren, maar ook terug te komen op besproken punten van eerdere sessies zonder enig waardeoordeel. Zo werkt hij resultaatgericht naar het vinden van de juiste focus en hoe daar praktisch invulling aan te geven wat je wilt en ook wat niet. Het heeft mij veel toegevoegde waarde opgeleverd.

R.J.

Het resultaat dat ik wilde heb ik met en dankzij jou behaald.

A.

Coaching? Het was niet mijn idee! Stiekem wist ik dat er iets bij mij ontbrak. Een spiegel, soms confronterend, maar altijd fijne en positieve gesprekken. Iemand met wie je durft te delen. Het gaf me inzicht in mijzelf. Werd bewust van mijn eigen patronen en de wisselwerking die dit heeft in de organisatie waarin ik werk. Met enthousiasme en een stevige duw werd ik door jou in de juiste richting gestuurd. Nu kan ik het zelf. Bedankt Renato.

R.B.

Je bent doorgrondend en weet mij goed te confronteren met mijn gedrag. Dankjewel voor de inzichten.

G.

Je kunt me als geen ander naar mezelf laten kijken zoals ik in werkelijkheid ben.

M.

Ik heb al eerder met coaches gewerkt maar met Renato was toch weer heel anders. Hoe moeilijk het in eerste instantie was om te bepalen waar ik PRECIES naar toe wilde, hoe makkelijker het werd uiteindelijk duidelijk te krijgen wat ik wil, wat ik wil laten zien met mijn foto’s en wie ik ben en waar ik sta. Op een vriendschappelijke manier hielp hij mij, het was geen vraag- en antwoord uurtje, maar een spar-partijtje.

E.G.

Ik adviseer iedereen die assertiever wil worden Renato, door zijn coaching is mijn zelfbeeld positiever geworden waardoor ik zelfverzekerder werd en ik beter met anderen communiceer.

S. vd B

Doordat je me bent voorgegaan in een groot deel van mijn weg, weet je waar ik over praat en praat je mijn taal.

J.

Renato weet de kern bij mij goed te raken, hij weet waar ik over praat en hij begrijpt waar ik ben.

H.