OnderBewustZijn


Je kunt in je onderbewustzijn elk plan, elke gedachte en elk doel verankeren dat je wil. Verlangens die zijn vermengd met emotionele gevoelens en vertrouwen in je vaardigheden zijn het sterkst. Op deze verlangens reageert het onderbewustzijn het eerst. Ons onderbewustzijn werkt dag en nacht en je kunt het niet volledig onder controle houden maar je kunt het elk plan, verlangen of doel overhandigen dat je wilt laten omzetten in een concrete vorm.

Het onderbewustzijn is de verbindende schakel tussen de eindige geest van de mens en de Oneindige Intelligentie. Het is de bemiddelaar waardoor je kunt putten uit de krachten van de Oneindige Intelligentie. Het proces waarmee mentale impulsen (gedachten) worden omgezet in hun spirituele equivalent (energie) is alleen aanwezig in het onderbewustzijn. Het is het hulpmiddel om gebeden (verlangens) door te seinen naar de Bron die in staat is die gebeden te verhoren (Oneindige Intelligentie).

Onthoud dat je onderbewustzijn voortdurend aan het werk is, of je nu wel of niet pogingen doet om het te beïnvloeden. Dat houdt in dat alle gedachten over angst, armoede en alle negatieve ideeën je onderbewustzijn beïnvloeden tenzij jij die impulsen kunt bedwingen en je onderbewustzijn voedt met wenselijke ideeën.

Het onderbewustzijn zit niet stil. Als jij geen verlangens in je onderbewustzijn verankert, zal het zich als gevolg van deze verwaarlozing voeden met gedachten die het onderbewustzijn wél bereiken.
Elke dag bereiken allerlei soorten impulsen je onderbewustzijn zonder dat je het weet. Sommige zijn negatief en andere positief. Je kunt de sleutel die de deur tot je onderbewustzijn opent in handen krijgen als je probeert de toevoer van negatieve impulsen te stoppen en er actief aan werkt om je onderbewustzijn te beïnvloeden met positieve impulsen van verlangen.

Je kunt niets creëren wat je niet eerst als een gedachte hebt gekregen.