Vergeving is ontvangen


Vergeving is wellicht het moeilijkste wat er is voor ons. Wat maakt vergeven zo lastig? Komt dat wellicht omdat we denken dat we iets fout gedaan hebben als we een ander of onszelf iets vergeven? Zien we dat als een schuldbekentenis? Vinden we het makkelijker of fijner om in boosheid te blijven dan onszelf te verlossen door vergeving toe te passen?

We vergeten dat vergeven een geschenk aan onszelf is op de eerste plaats. Wij zijn degenen die ons vrij maken door alle boosheid los te laten en te vervangen door liefde als we vergeven. Niet steeds naar de ander blijven wijzen maar ook naar ons eigen deel kijken en erkennen waar we zelf vergeven zouden kunnen worden.

Vergeven is de brug van de derde dimensie waarin het bewustzijn gebaseerd is op angst naar de vierde dimensie die gebaseerd is op liefde. Het enige dat ons tegenhoudt is de angst om alles los te laten wat zo vertrouwd was. En dat laatste ondanks dat de huidige werkelijkheid gebaseerd is op angst, scheiding en pijn.

De twijfel is echt en diep geworteld, stel dat ik in het diepe spring en ontdek dat die andere realiteit toch niet bestaat!? Net als bij andere dingen geldt ook hier hoe meer je oefent, hoe minder bang je voor iets wordt. En wat je ervoor in de plaats krijgt is puur geluk.

Wil jij ook graag leren hoe jij je leven kan transformeren? Verlos je dan door radicaal te vergeven, ik leer je graag hoe je dat kan doen en laat je zien wat het je kan opleveren. Maak een gratis afspraak en geef jezelf die meerwaarde waar je recht op hebt.