Con-flict


Als mens zijn we oorzakelijk en dat wil zeggen dat wij denken en dus ook de gevolgen daarvan kunnen (in)zien.

We bestaan bij de wet van oorzaak en gevolg en toch denken de meesten net andersom namelijk dat iets niet de schuld van onszelf is maar van een ander of iets anders.

Mensen voelen zich vaak niet verantwoordelijk voor hun denken en zien dit los van hetgeen om hen heen gebeurt en daar begint een belangrijk deel van hoe je je leven weer in eigen hoofd kan nemen.

Als je namelijk controle hebt over je gedachten, kun je controle over dat krijgen wat je graag wil.

Elk idee en elke uitvinding is zo tot stand gekomen.

Er was niets, alles moest nog bedacht worden en zo geschiedde…! En zo gaat het nog steeds. Alles wat jij wenst, kan.

Het enige dat je hindert, zijn vaak je eigen gedachtes hierover. Dat gaat toch niet lukken, dat kan ik niet of ik heb altijd pech. Zomaar wat beperkende gedachtes die ervoor zorgen dat het echt niet gaat gebeuren.

Maar wie denkt ze? Doen anderen dat of doe je dat zelf? Denk je dat het buiten je macht ligt? Natuurlijk is je leven niet van de ene op de andere minuut getransformeerd, dat kan bijna niet, zeker als je weet hoe lang je erover gedaan hebt om anders te denken. Je zult moeten oefenen en herhalen en als het ware een nieuw patroon moeten aanleggen.

Zie het maar alsof je een nieuwe weg aanlegt naar een doel dat je voor jezelf wenst. Of je ziet het als een plantje dat je elke dag verzorgt totdat ze groot en sterk is. Je hebt alles in huis om van een wens een doel te maken en dat resultaat te behalen. Niemand uitgezonderd.

Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is in actie komen en ervoor gaan, letterlijk en figuurlijk. En als het onderweg lastig wordt, kun je erop vertrouwen dat er mensen zijn die je voorgingen in het verwezenlijken van hun droom.

Mensen die je kunnen ondersteunen op de momenten dat het moeilijk is omdat ze zelf weten hoe dat voelt. Kun jij daar wellicht ook hulp bij gebruiken?

Laat dan hier wat achter op mijn contactformulier dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Droom niet langer maar doe nu.