Corona crisis coach


We willen als coach graag van waarde zijn met name in deze verwarrende tijd. En ik zou kunnen vertellen dat ik het één op één contact met mijn klanten mis maar liever heb ik het over wat er wel is en wat nog wel kan zeker Nu de nood hoog is aan coaching of begeleiding.

Links en rechts wordt er van alles online aangeboden: workshops, lessen of zelfs groepstrainingen en dat is goed ook al zit er nogal wat kaft tussen het koren, het is allemaal vanuit een positieve intentie geboren.

We willen namelijk van waarde zijn voor mensen die het moeilijk hebben met de veranderingen die zich Nu voordoen en die nog wel een tijdje zouden kunnen duren.

Hierdoor zou je geneigd kunnen zijn om een persoonlijke verandering uit te stellen en voor je uit te schuiven maar het probleem blijft, van welke kant je het ook bekijkt.

Misschien kan het geen kwaad om eens online te gaan met een goede coach om te zien wat hij of zij voor je kan betekenen.

Want als alles verandert, verander dan alles! Maak gebruik van het aanbod voor een gratis corona crisis coaching-sessie, het enige wat dat kost is een beetje tijd voor kwaliteit.

Bel of vul het contactformulier in, ik zie je graag online!!!