Droom of fantasie?


Slechts 3% van de mensen hebben een vastomlijnd levensdoel. En niet zozeer het feit dat ze een doel hebben maar meer het gegeven dat ze vastberaden zijn over hun doel verklaart het geheim van de magneetkracht van die 3%.

De meesten hebben wel een doel of zelfs meerdere doelen maar slechts weinigen hebben de wil en dat is waar de kracht vandaan moet komen. Als je aandacht blijft richten op één punt zul je merken dat de wet van aantrekking voor je gaat werken.

Er is wel een doel maar geen gehechtheid aan dat doel want het doel zelf heeft geen aantrekkingskracht. De aantrekkingskracht zit in degene die het doel formuleert! Jij doet het! Het zijn jouw doel en middelen en die kun je vinden in jouw potentieel, jouw centrum!

Napoleon Hill zei het ooit heel treffend en het klopt nog steeds: ”Als je jouw aandacht blijft concentreren op je doel, verdwijnen de barriëres“. “Als je jouw aandacht blijft richten op de barriëres, verdwijnt het doel”. En dat is precies wat bij de meerderheid gebeurt.

Wissel je droom nooit in voor een fantasie maar maak er een missie van! Begin met een plan en wees niet bang om te falen, wees liever bang om het op te geven voordat je je doel bereikt hebt wat je graag wil.

Als je graag wil weten hoe je je droom vorm kunt geven, bezoek dan mijn gratis bijeenkomst van 26 juni as of maak een gratis kennismakingsafspraak waarin ik je graag handen en voeten geef om je droom te leven. Het wordt tijd om elkaar te ont-moeten.