Ont-Wikkel je


Als je dit leest, denk je waarschijnlijk wat moet ik ontwikkelen? Maar daar gaat het niet om. Het gaat om wat er staat. Ont-Wikkel je oftewel haal de wikkels van je zelf af, ontdoe je van de laagjes om je heen die je in de loop van de tijd door schade en schande hebt moeten aanbrengen om te overleven.

Vaak zijn we ons helemaal niet meer bewust dat we dat gedaan hebben, wanneer en waarom. Op het moment echter dat je zelfbewust wordt door persoonlijke ontwikkeling kunnen deze zaken naar boven komen om voor eens en altijd verwerkt te worden.

Op die manier kun je jezelf verlossen van oude patronen waarvan je denkt dat ze je dienen en dat ze echt bij je horen.

Door jezelf te ont-wikkelen, krijg je de kans om dichter bij je ware zelf te komen, hij of zij die jij in de kern bent en die via je ziel uitdrukking wil geven aan en in jouw leven. Als de tijd er rijp voor is en jij er klaar voor bent en niet eerder want alles en iedereen heeft zijn of haar eigen ritme. We leven in een veranderende wereld waarin alles steeds sneller lijkt te gaan en dat eist zijn tol bij sommigen.

De tekenen daarvan kun je vaak terugvinden in het aantal burn-outs, (v)echtscheidingen, verslavingen en depressies die op dit moment veel voorkomen. Vaak wordt dit afgedaan als toeval, maar als je eenmaal weet dat toeval niet bestaat dan snap je dat er iets anders aan de hand is.

Alles verandert en als jij niet mee verandert dan heb je een probleem wanneer je van anderen afhankelijk bent, in welke zin dan ook.

Op het moment dat een van bovengenoemde problemen zich voordoet, gaat iemand pas hulp zoeken omdat er dan noodzaak is terwijl vaak de voortekenen zich al ver daarvoor hebben getoond.

De voortekenen worden helaas over het hoofd gezien omdat we denken dat we onze grenzen eeuwig kunnen oprekken.

Dat oprekken doen we in ons hoofd, want onze ziel heeft allang begrepen dat het tijd voor Ont-Wikkeling is.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Ont-Wikkeling jou kan opleveren? Vul dan mijn contactformulier in dan maken we een gratis afspraak. Want de enige die jouw Ont-Wikkeling in de weg kan staan, dat ben jezelf.