Overtuiging(en) transformeren


Er is een onbewust deel van onze identiteit, bestaande uit een reeks kernovertuigingen, dat zich voor een groot deel aan onze waarneming onttrekt. Maar toch is het deze verzameling overtuigingen die van invloed is op ons gedrag, en die letterlijk bepaalt wat we voelen en beleven. Dit is het zelf met de kleine -z-, oftewel het ego. Deze set overtuigingen is wat ik denk dat ik ben.

Velen van ons zijn zich er niet eens van bewust dat zijn met hun geest een ‘zelf’ hebben gecreëerd dat de touwtjes in handen heeft en het leven tot een puinhoop maakt. Als jij in jouw leven een patroon herkent-zoals dat je jezelf keer op keer in dezelfde frustrerende situatie bevindt-dan kun je er vergif op innemen dat dit patroon voortkomt uit je onbewuste overtuigingen.

Het goede nieuws is dat je je gedragspatronen kunt veranderen door je bewust te worden van die overtuigingen door ze aan het Licht te brengen. Dat is de manier waarop je van verslavingen kunt genezen, korte metten kunt maken met chronische stress, en je depressie achter je kunt laten.

Om een begin te kunnen maken met het werk dat nodig is om werkelijk gelukkig te worden, moeten we eerst een goed idee krijgen van wie we denken te zijn. En om erachter te komen wie je denkt te zijn kunnen we gebruik maken van je gevoelens van onvrede om zo een herinnering te herontdekken aan een incident uit je kindertijd dat leidde tot de vorming van een overtuiging. Dit en nog een aantal manieren kunnen we daarvoor aanwenden.

Dus wanneer je graag wil weten wie jij bent en je komt daar zelf niet achter, laten we dan een gratis afspraak maken zodat ik je alvast wat handvatten kan geven waar je mee aan de slag kan. Vul het contactformulier in of bel.

Stel niet uit wat je vandaag al kan veranderen!