Ruwe bolster, blanke pit.


Een type man waarin ik mezelf herkende.

Een slechte vader-zoon relatie

Meestal begint het bij een slechte vader-zoon relatie die daarna een aantal zaken tot gevolg heeft. Een gebrek aan zelfvertrouwen, boosheid, verongelijktheid, zelfverwijten, afwijzing… ik kan nog wel even doorgaan maar er is één ding dat vooropstaat: allemaal hebben we het gevoel dat we door muren heen moeten breken om iets te kunnen bereiken.

Mannen praten hier vaak niet over en dat is exact de reden dat ik dit schrijf.

Hulp vragen is geen zwakte

We zien de noodzaak niet in om hier hulp bij te zoeken want dat zien we als een zwakte en daarnaast denken we toch dat niemand ons begrijpt. Er wordt nogal wat van ons verwacht, niet op zijn minst door onszelf en we proberen vanalles uit om aan die verwachtingen te voldoen. Maar toch komen we elke keer weer op hetzelfde punt uit.

Dikke muren om je heen

We zitten vast maar door onze blinde vlek zien we dat niet, boodschappen bereiken ons niet want we hebben dikke muren om ons heen gebouwd en het kost moeite om daar doorheen te breken. We willen wel maar we missen gewoon de handvaten waarmee we vorm kunnen geven aan het leven dat we eigenlijk voor onszelf willen. Een leven los van de beperkende overtuigingen waarmee we zijn grootgebracht en die ons gevormd hebben. Overtuigingen die ons nu niet meer dienen en zelfs hinderen om de volgende stap te zetten.

Het is tijd voor een krachtige Transformatie, de volgende stap is aan jou!