Transformatie


Er is altijd ruimte voor een totaal keerpunt, een onvervalste transformatie. Zolang wij maar eerst willen zien dat de dingen ons niet zomaar overkomen. En dat vergt moed.

Want alleen als je inziet dat je onbewust de auteur bent van wat niet goed gaat in je leven, kun je ook volledig geloven dat je bewust de auteur kunt zijn van een ander nieuw leven.

Je kunt niet ontkennen dat jij de schepper bent van jouw problemen en tegelijkertijd het geluk en de overvloed opeisen die je wenst.

We denken dat we zijn zoals we denken te zijn maar dat is slechts een gedachte die ons beperkt om ons ware potentieel te gebruiken. We zetten ons letterlijk ‘vast’ door deze gedachte te geloven en voor waar aan te nemen.

Dat is de reden waarom we vaak blijven hangen in een baan of een relatie die onbevredigend is maar nog altijd beter lijkt dan het grote onbekende en we zeggen dan dat we geen keuze hebben. Het is de angst voor het nieuwe wat ons verlamt en eigenlijk vertrouwen we niet op onze natuur.

Het is namelijk onze natuur om winnaars te zijn en winnaars zijn niet bang om te verliezen. En als ze al eens verliezen dat is dat slechts om een stap dichterbij het doel te kunnen komen, falen bestaat namelijk niet voor ze.

Wil je graag leren hoe je afstand kunt doen van jouw beperkende gedachtes en zien wat dit jou kan opleveren? Dan kunnen we dat samen doen om in een zo kort mogelijke tijd voor jou een transformatie mogelijk te maken. Vul het contactformulier in voor een gratis transformatie-analyse.