Vrouw-Man


Er wordt me wel eens gevraagd wie of wat ik coach en vaak werd er aangenomen dat ik mensen help die een of ander probleem hebben. Niets is echter minder waar.

De mensen die ik coach hebben geen probleem. Zij willen alleen graag een verandering in hun leven. En omdat niemand zijn blinde vlekken ziet, weten ze dat een ander ze daarop moet wijzen om de gewenste verandering ook daadwerkelijk door te voeren.

Het zijn mensen die klaar zijn met bepaalde patronen die ze altijd gevolgd hebben maar die hen nu alleen nog maar hinderen en daarnaast willen ze graag gaan voldoen aan hun eigen verwachtingen in plaats van die van anderen. Het zijn krachtige mensen die zich vaak niet bewust zijn van hoe sterk ze in wezen zijn.

Ik zeg wel eens gekscherend vrouwen met ballen en mannen met eierstokken. Met andere woorden vrouwen die hun mannetje staan en daar tegenwerking bij ondervinden en mannen die niet durven of mogen kwetsbaar zijn en zodoende dus ook nooit de kracht van kwetsbaarheid kunnen toelaten.

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om te moeten voldoen aan iets waar je totaal niets voor voelt, iets dat van generatie op generatie werd doorgegeven omdat men dacht dat dit nodig was maar in werkelijkheid creƫerde dit een systeem waar met name vrouwen alleen maar getrained worden om te pleasen worden en mannen hun tranen laten stollen tot kogels om mee te schieten.

Dus ik coach mensen die het verschil maken en daarmee het evenwicht in deze wereld positief herstellen. Mensen waar er meer van nodig zijn maar vooral mensen die ik met al mijn passie en toewijding terzijde sta en die ik graag voorga.