Waardevol


“Coaching is dat duur”? word mij wel eens gevraagd. “Moet je daar niet een flinke zak met geld voor hebben om dat te kunnen betalen”? Blijkbaar heerst er een opvatting dat coaching een hoop geld kost, waar dat vandaan komt mag Joost weten.

Als ik er even over nadenk dan denk ik dat het te maken heeft met wat bepaalde sportcoaches aan oprotpremie ontvangen zelfs als ze niet goed gefunctioneerd hebben. Tja en dat kan een vertekend beeld geven natuurlijk. We kunnen elkaar niet in de beurs kijken uiteraard maar om nou te zeggen dat coaching duur moet zijn gaat veel te ver want het hangt namelijk af van hetgeen je wil.

Wat ik daarmee wil zeggen is het volgende. Als je resultaat wil en je hebt een bepaald doel voor ogen dan levert coaching je een hoop op want je investeert in degene die het allerbelangrijkste is in jouw leven, jezelf. Het enige dat daarnaast van belang is dat je bij de juiste coach terecht komt.

Waar voel je je op je gemak, ben je jezelf en durf je jezelf te laten zien zodat het talent dat je hebt ook daadwerkelijk tot zijn of haar recht komt? Probeer gewoon eens een vrijblijvend gesprek met een coach uit en ga eens voelen wat het zou kunnen toevoegen aan jouw leven.

Wellicht kom je dan net als ik tot de conclusie dat het enorm waardevol is om gecoacht te worden. Niks moet, behalve ont-moeten. Let’s meet!